Over Selectair Insight Travel

Over Selectair Insight Travel

Deel dit artikel

Ben je klaar voor de reis van je leven? Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. Maak gerust een afspraak in onze agenda. Hoe dat werkt, dat lees je hier. 

Jouw persoonlijke reisadviseur

Ik heb het beste beroep in de wereld. Ik mag namelijk de mooiste plekken van deze planeet met jou delen. Die taak neem ik erg serieus. Ik vind dat een reisagent niet louter een doorgeefluik mag zijn van brochures, maar een persoonlijk adviseur die jou de reis aanreikt die je voor de rest van je leven als herinnering zult koesteren. Om dat te kunnen doen, moet ik je als persoon leren kennen. Daarom neem ik ook steeds de tijd voor een verkennend gesprek.

Van reisdromen tot droomreizen

De perfecte vakantie betekent voor iedereen iets anders. Ik maak er dan ook mijn missie van om te weten te komen wat jouw droomvakantie is. Want voor jou is de hemel op aarde misschien een rondreis door Azië, en voor iemand anders het Noorderlicht zien in IJsland, of een verborgen baai met een idyllisch strand. Vertel me wie je bent, en ik selecteer uit mijn aanbod probleemloos die reis die je ogen doen twinkelen.

Ik schik me naar jouw agenda

We leven in steeds drukkere tijden. NIemand wacht graag. Daarom werk ik met een afsprakenmodule, waar verschillende blokken beschikbaar staan en waarmee ik nog altijd kan schuiven. Zo kan ik tijd vrijmaken voor jouw reis. Zo heb jij altijd mijn volledige aandacht, en hoef je nooit te wachten. Ook dat is reizen op jouw maat.

De eeuwige vraag

Welke reizen zijn jouw specialisatie?  Een reis maken die bij je past, welke bestemming dat ook is. Vaak werk ik daarvoor samen met een touroperator, maar evengoed puzzel ik  alles zelf uit rechtstreeks met hotels, lokale agenten, enz.

Daarvoor doe ik zelf studiereizen, neem ik deel aan opleidingen, maar evengoed bezoek ik beurzen waar ik afspraken maak met lokale agenten en servicebedrijven wereldwijd. 

Vertrekken uit Brussel, Antwerpen, Eindhoven, Frankfurt of Parijs,... het kan allemaal. 

Benieuwd naar onze topreizen?

Spanje (inclusief de Canarische eilanden), roadtrips Usa en Canada, Cruise-vakanties (!), Zuid-Afrika, roadtrips Italie, Kroatie, Slovenie, Indonesie en Thailand, Mauritius en Réunion. 

Citytrips: New York en Washington, Londen, St.Petersburg. 

Klaar om jouw droom te realiseren?

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet.

Of je je reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan mij overlaat.

Heb geen drempelvrees om contact met me op te nemen. Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. Ben je klaar voor de reis van je leven?  Maak dan nu een afspraak via mijn afsprakenmodule of bel of mail me voor jouw reisafspraak. Dan zet ik de koffie voor je klaar.


Ann Liekens

Adres

Insight Travel Selectair

Sint Damiaanstraat 45 -  2160 Wommelgem 

Tel: 03 354 18 20 
Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Insight Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

St. Damiaanstraat 45
2160 Wommelgem