about

Over Ons

Deel dit artikel

Jouw persoonlijke reisadviseur

Ik heb het beste beroep in de wereld. Ik mag namelijk de mooiste plekken van deze planeet met jou delen. Die taak neem ik erg serieus. Ik vind dat een reisagent niet louter een doorgeefluik mag zijn van brochures, maar een persoonlijke adviseur die jou de reis aanreikt die je voor de rest van je leven als herinnering zult koesteren. Om dat te kunnen doen, moet ik je als persoon leren kennen. Daarom neem ik ook steeds de tijd voor een verkennend gesprek.

Van reisdromen tot droomreizen

Iedereen heeft wel een idee van hoe zijn of haar vakantie er moet uit zien. En dat is voor iedereen anders. Jij droomt misschien van een cruise, een begeleide rondreis of een stedentrip met vriendinnen. Iemand anders wil dan weer in alle vrijheid de wereld verkennen en bijvoorbeeld een roadtrip maken. Of jij hebt zo’n druk jaar achter de rug dat je vooral op zoek bent naar zon, zee en rust in een mooi hotel.  De perfecte vakantie betekent dus voor iedereen iets anders. Ik maak er mijn missie van om te weten te komen wat jouw droomvakantie is.

Ik regel je reis na afspraak

We leven in steeds drukkere tijden. Niemand wacht graag. Daarom werk ik met een afsprakenmodule, waar verschillende blokken beschikbaar staan en waarmee ik nog altijd kan schuiven. Zo kan ik tijd vrijmaken voor jouw reis. Zo heb jij altijd mijn volledige aandacht. Ook dat is reizen op jouw maat.

Klaar om jouw droom te realiseren?

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet. Of je je reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan mij overlaat.

Heb geen drempelvrees om contact met me op te nemen. Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. Ben je klaar voor de reis van je leven?  Maak dan nu een afspraak in mijn agenda of bel me even zodat we alvast kunnen kennismaken. 


Contact

Insight Travel Selectair - Sint Damiaanstraat 45 - 2160 Wommelgem - Tel: 03 354 18 20 - office@insighttravel.be - Agenda 

Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Insight Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

St. Damiaanstraat 45
2160 Wommelgem