Over Selectair Insight Travel

Jouw persoonlijke reisadviseur

Jouw persoonlijke reisadviseur

Ik heb het beste beroep in de wereld. Ik mag namelijk de mooiste plekken van deze planeet met jou delen. Die taak neem ik erg serieus. Ik vind dat een reisagent niet louter een doorgeefluik mag zijn van brochures, maar een persoonlijk adviseur die jou de reis aanreikt die je voor de rest van je leven als herinnering zult koesteren. Om dat te kunnen doen, moet ik je als persoon leren kennen. Daarom neem ik ook steeds de tijd voor een verkennend gesprek.

Van reisdromen tot droomreizen

De perfecte vakantie betekent voor iedereen iets anders. Ik maak er dan ook mijn missie van om te weten te komen wat jouw droomvakantie is. Want voor jou is de hemel op aarde misschien een rondreis door Aziƫ, en voor iemand anders het Noorderlicht zien in IJsland, of een verborgen baai met een idyllisch strand. Vertel me wie je bent, en ik selecteer uit mijn aanbod probleemloos die reis die je ogen doen twinkelen.

Van reisdromen tot droomreizen
Ik schik me naar jouw agenda

Ik schik me naar jouw agenda

We leven in steeds drukkere tijden, en niets is frustrerender dan na een drukke werkdag voor een gesloten deur te staan bij je favoriete winkel. Ik geloof dan ook niet in vaste openingsuren die samenvallen met jouw werkuren. Ik werk met een afsprakenmodule, waar verschillende blokken beschikbaar staan en waarmee ik nog altijd kan schuiven. Zo kan ik tijd vrijmaken wanneer het jou uitkomt.  Of dat nu overdag of ’s avonds is. Zo heb jij altijd mijn volledige aandacht, en hoef je nooit te wachten. Ook dat is reizen op jouw maat.

De eeuwige vraag

Welke reizen zijn jouw specialisatie?  Een reis maken die bij je past, welke bestemming dat ook is. Vaak werk ik daarvoor samen met een touroperator, maar evengoed puzzel ik  alles zelf uit rechtstreeks met hotels, lokale agenten, enz.

Daarvoor doe ik zelf studiereizen, neem ik deel aan opleidingen, maar evengoed bezoek ik beurzen waar ik afspraken maak met lokale agenten en servicebedrijven wereldwijd. 

Vertrekken uit Brussel, Antwerpen, Eindhoven, Frankfurt of Parijs,... het kan allemaal. 

Benieuwd naar onze topreizen?

Spanje (inclusief de Canarische eilanden), roadtrips Usa en Canada, Cruise-vakanties (!), Zuid-Afrika, roadtrips Italie, Kroatie, Slovenie, Indonesie en Thailand, Mauritius en Réunion. 

Citytrips: New York en Washington, Londen, St.Petersburg. 

Klaar om jouw droom te realiseren?

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet.

Of je je reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan mij overlaat.

Heb geen drempelvrees om contact met me op te nemen. Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. Ben je klaar voor de reis van je leven?  Maak dan nu een afspraak via mijn afsprakenmodule of bel of mail me voor jouw reisafspraak. Dan zet ik de koffie voor je klaar.


Ann Liekens

Adres

Insight Travel Selectair

Sint Damiaanstraat 45 -  2160 Wommelgem 

Tel: 03 354 18 20 
Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.