Openingstijden

Openingstijden

Deel dit artikel

Ik maak graag tijd voor jouw reis. Boek nu jouw afspraak in online. Zo hoef je niet te wachten en kan ik tijd voor je maken.
Standaard opening:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur - zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Vind je geen afspraak online, contacteer me dan gerust. 


Jouw reis, altijd op afspraak

Ik maak graag tijd voor jouw reis, en werk daarom altijd op afspraak. Ik werk met een afsprakenmodule, waar verschillende blokken beschikbaar staan en waarmee ik nog altijd kan schuiven. Ik maak zo tijd wanneer het jou uitkomt. Je hoeft zo niet te wachten, je hebt altijd mijn volledige aandacht en alle privacy.  Of dat nu overdag of ’s avonds is. Ook dat is reizen op jouw maat.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt snel en eenvoudig een afspraak in mijn agenda via mijn afsprakenmodule. Na je boeking ontvang je een bevestiging, en als je je mailadres achterlaat, herinner ik je vooraf ook nog even aan het afspraakuur. Laat me gerust al weten waarnaar je op zoek bent, dan bereid ik graag een en ander voor. Liever overleggen? 

Bel me dan gerust even op: 03 354 18 20 of stuur een mail met jouw voorkeuren. 

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een brochure of mijn reisdocumenten afhalen? Moet ik daarvoor een afspraak maken? 

Bij voorkeur een afspraak in mijn agenda, of een belletje vooraf. Zo sta je niet voor de deur wanneer ik een afspraak buitenshuis heb, en vermijd ik onderbrekingen bij reizigers die volop een keuze aan het maken zijn. Bovendien geef ik ook graag een woordje uitleg bij de reisbrochures en bij de reisdocumenten. Graag je reisdocumenten in de brievenbus? Laat het me gerust weten.


Moet ik lang vooraf een afspraak maken? 

Dat mag, ik kan jouw vragen al voorbereiden, maar dat hoeft niet. Je zal zien dat er meestal ook op de dag zelf nog plaats is. Vind je geen plekje, bel me dan even op. Ik probeer dan te schuiven in mijn agenda. Heb je een reis gezien die je absoluut wil boeken, dan boek je beter een afspraak zo snel mogelijk, of contacteer je me al even, want prijzen en beschikbaarheden kunnen tegenwoordig snel wijzigen. Soms kan ik al een optie voor je nemen.


Hoe kan je de tijd inschatten die nodig is bij het bespreken van een reis?

Ik voorzie ongeveer één uur voor het bespreken van een reis, vijftien minuten voor het afhalen van reisdocumenten, betalingen enz. Wanneer je een afspraak maakt in mijn agenda, dan kun je kiezen tussen verschillende reisafspraken. Als je in de opmerkingen aangeeft waarvoor je graag een reisgesprek hebt, dan helpt me dat om een betere inschatting te maken. Wil je meerdere reizen boeken, of bespreken, vermeld dit dan zeker, of maak twee afspraken na elkaar. 

 

Afwezigheden? 

In mijn agenda kun je afwezigheden zoals tijdens opleidingen of vrije dagen raadplegen. In principe ben ik net zoals vroeger dagelijks op kantoor. Alleen op woensdagnamiddag zal je me niet in Wommelgem vinden. Dan ben ik – zoals vele mama’s en papa’s –  druk in de weer met de kinderen én ...  taxichauffeur. 

 

Bereikbaarheid

Je kan Insight Travel bereiken via het nummer 03/354.18.20 of per mail op office@insighttravel.be. Mocht ik toch even niet bereikbaar zijn, spreek dan gerust een boodschap in, of stuur me een mail. 

 

Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Insight Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

St. Damiaanstraat 45
2160 Wommelgem