Hier kun je nog naartoe

Hier kun je nog naartoe

Deel dit artikel

Nog even op krachten komen voor de Nieuwjaarsparty! Hier kan je nog naartoe: 

Marokko - Agadir

Slenteren op de promenade, relaxen aan het zwembad, Verdwalen in de souks, dat is Marokko. Je logeert in het hotel Riu Tikida Beach.

Voorbeeld: 3 tot 10 december: 1.495 euro voor 2 personen, inclusief vluchten vanuit Brussel, transferten terplaatse van de luchthaven naar het hotel en terug, verblijf 7 nachten in All inclusive in een standaard, 2- persoonskamer. (prijs op 19-10-2017) 

Spanje - Costa Blanca

Het Asia garden hotel is puur genieten. De connectie met Azie is nooit ver weg. Doe mee met een les tai chi of beoefen yoga in open lucht.  Voorbeeld: 3 tot 10 december: 2.960 euro voor 2 personen, inclusief vluchten vanuit Antwerpen, plaatsen op de vlucht vooraan in het vliegtuig, met extra verzorgde maaltijd, verblijf van 7 nachten in half pension in een standaard, 2-persoonskamer. (prijs op 18-10-2017). 

Sri Lanka

Riu Sri Lanka is mooi gelegen aan het strand in Ahungalla. Begin augustus 2016 opende het hotel z'n deuren en het pakte meteen uit met een uitgebreide All In-formule, waar dranken en snacks 24/24u  inbegrepen zijn.  Exotisch genieten aan een zacht prijsje.
Voorbeeld: 1 tot 9 december 2017 vertrek vanuit Brussel, met een tussenstop in Doha, 7 overnachtingen in all - inclusive en transferten terplaatse. Prijs: 2.960 euro voor 2 personen. (prijs 19-10)

Wees er snel bij

Deze reizen heb ik bij het opladen nog vrij (18-10), maar prijzen en beschikbaarheden kunnen elk ogenblik wijzigen. Heb je iets gezien dat je interesseert? Contacteer me dan meteen voor meer info en actuele beschikbaarheid. 

Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Insight Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

St. Damiaanstraat 45
2160 Wommelgem