Canada blaast 150 kaarsjes uit

Canada blaast 150 kaarsjes uit

Deel dit artikel

Canada bestaat 150 jaar en geeft een jaar lang gratis toegang tot de Nationale parken. Wil jij hiervan profiteren? Contacteer me dan gerust.

 

Canada blaast 150 kaarsjes uit en dat wordt gevierd met een jaar lang gratis toegang tot de Nationale parken. Wil jij dit jaar ook genieten van het prachtige Canada? Dan ben je er dit jaar maar beter als de kippen bij om jouw reis uit te stippelen. Benieuwd naar welke rondreizen je zoal kunt maken?  Contacteer me dan gerust voor een afspraak. 

Westkust Canada

De westkust van Canada is erg populair. Bezoek je de provincies Alberta en British Columbia dan beleef je al heel wat hoogtepunten van Canada. Vancouver, is een stad die het ontdekken waard is, en een ideale uitvalsbasis voor een rondreis op Vancouver Island, en van waaruit je erop uit kan om walvissen te spotten. Calgary is gekend om haar levendige cowboycultuur, en is de toegangspoort tot de Canadese Rockies in Banff en Jasper National Park.

Natuur

De natuur in Canada is adembenemend. Besneeuwde bergtoppen, eindeloze bergketens en uitzichten, walvissen, de fjorden rondom Vancouver Island, beren op zoek naar zalm,… Wil je nog meer uit je verblijf in de natuur halen, dan regel ik graag enkele nachten in een bijzondere lodge, op amper 3 uur van Vancouver. Ik vertel je er graag meer over.

De andere kant van Canada

Niet overal in Canada is het Engels de eerste taal. In de provincie Québec spreek je Frans en adem je de Franse sfeer. De steden Québec en Montréal zijn een bezoek meer dan waard. Eens buiten de steden zit je weer midden in de natuur, want ook hier zijn er walvissen, eindeloze bossen en meren. En droomde jij er als kind al van om ooit in een blokhut of in een boomhut te slapen. Ook dat is Oost-Canada. 

Klaar om jouw droom te realiseren?

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet.

Of je je reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan mij overlaat.

Ik luister graag naar je wensen, en help je om de juiste droom te realiseren. We overleggen samen waar en hoe je wil logeren, welke vluchten het beste bij jouw reisschema passen, of je de adrenaline wil voelen,.. of gewoon wil genieten van de rust en de natuur. Maak gerust een afspraak via mijn afsprakenmodule of bel of mail me voor jouw reisafspraak. 


Reisvoorbeelden Canada

Ann helpt je graag verder
Ann helpt je graag verder

Ann helpt je graag verder

Selectair Insight Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

St. Damiaanstraat 45
2160 Wommelgem