Grand Tour of China

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Bezoek China, een land vol contrast tussen oud en nieuw. Keizerlijke dynastieën, magische landschappen, etnische minderheden en hypermoderne grootsteden. Een onuitputtelijke bron van ontdekking! Op deze boeiende rondreis maak je kennis met Peking, ontdek je de indrukwekkende Chinese Muur en bezoek je het terracottaleger in Xi'an.

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1: Shanghai

Bij aankomst in Shanghai brengt je lokale gids je naar het hotel. Nadien krijg je tijdens een bezoek aan de Bund en nanjing Road een eerste indruk van de stad.

Dag 2

Dag 2: Shanghai

Stadsbezoek aan Shanghai met o.a. de Yu-tuin en de oude Chinese wijk met zijn mooie theehuisje. Nadien staat een cruise op de Huangpurivier op het programma. ‘s Avonds genieten we van een prachtig staaltje acrobatie.Inbegrepen: ontbijt, middagmaal, avondmaal.

Dag 3

Dag 3: Shanhai - Hangzhou

’s Morgens vertrek je met de hogesnelheidstrein naar Hangzhou, bekend als ‘stad van zijde en satijn’. Je begint de ontdekking van Hangzhou in de prachtige Lingyin tempel. Nadien kan je van op de top van de 13 verdiepingen tellende Six Harmonies pagoda genieten van een prachtige uitzicht op het Westelijke meer. Ontbijt en middagmaal zijn inbegrepen.

Dag 4

Dag 4: Hangzhou-Wuzhen-Hangzhou

Na het ontbijt maak je een boottochtje op het Westelijke Meer, beroemd om zijn adembenemend natuurschoon en talrijke paviljoenen en pagodes. Vertrek naar Wuzhen dat bekend staat om zijn wirwar van straatjes en kanalen. Door de traditionele historische architectuur snuift u hier de authentieke Chinese sfeer op. Ontbijt en middagmaal zijn inbegrepen.

Dag 5

Dag 5: Hanzhou - Guilin

Transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Bezoek aan de Heuvel van de Olifantenslurf, gelegen aan de oever van de Lirivier. Vervolgens per kabelbaan naar de Yaoheuvel vanwaar u een goed uitzicht hebt over het prachtige landschap. Nadien bezoek aan de prinselijke graven van Jingjiang, daterend uit de Ming-dynastie. Ontbijt en middagmaal zijn inbegrepen.

Dag 6

Dag 6: Guilin - Yangshuo

Tijdens een boottocht op de Lirivier krijgt u een beeld van het dagelijkse leven aan de rivieroever. Ontscheping in Yangshuo en rest van de namiddag vrij om rond te slenteren in dit aangename stadje. Ontbijt en middagmaal is inbegrepen.

Dag 7

Dag 7: Yangshuo-Guilin-Xi’an

Vrije tijd om van de omgeving van Yangshuo te kunnen genieten. Transfer naar Guilin voor de binnenlandse vlucht naar Xi’an. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 8

Dag 8: Xi'an

Bezoek aan het Shanxi provinciaal museum en een wandeling over de oude vestigingsmuren. Vervolgens bezoek aan de Grote Moskee en de moslimwijk. Geniet van een typisch Chinese lunch in een lokaal restaurant.
Ontbijt en middagmaal is inbegrepen.

Dag 9

Dag 9: Xi'an

Morgens vertrek naar Lintong voor een bezoek aan de grafheuvel van de eerste keizer van China. Deze plaats werd wereldberoemd dankzij het terracottaleger dat hier werd teruggevonden. Vervolgens bezoek aan de Kleine Pagode van de Wilde Gans.Ontbijt en middagmaal zijn inbegrepen.

Dag 10

Dag 10: Xi'an - Pingyao

Na het ontbijt neem je de trein naar Pingyao. Tijdens een wandeling maak je kennis met deze oude stad en één van de lokale ambachten: paper cutting. Ontbijt en middagmaal is inbegrepen.

Dag 11

Dag 11: Pingyao - Taiyuan - Peking

Bezoek aan het grote huis van de Qiao-clan. Nadien vertrek je naar Taiyuan voor een bezoek aan de beroemde Jincitempel en de grotten van Tianlong Shan. De hogesnelheidstrein brengt je naar Peking. Ontbijt en middagmaal zijn inbegrepen.

Dag 12

Dag 12: Peking

Bezoek aan het Tienanmenplein en de Verboden Stad en vervolgens bezoek aan de heuvel van het Jingshanpark en de Lamatempel. Ontbijt en middagmaal is inbegrepen.

Dag 13

Dag 13: Peking

Bezoek aan de Chinese Muur, de Heilige Weg en de begraafplaatsen van de Ming-keizers. ‘s Avonds word je vergast op een heerlijk avondmaal met Pekingeend. Ontbijt, middagmaal en avondmaal is inbegrepen.
 

Dag 14

Dag 14: Peking

Je begint de dag met een bezoek aan het prachtige domein van het Zomerpaleis. Nadien staat de Tempel van de Hemel op het programma. Vervolgens kan je van de laatste vrije momenten genieten alvorens je naar de luchthaven vertrekt voor je retourvlucht. Ontbijt en middagmaal is inbegrepen.
 
TUI Tours
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2452

p.p. exclusief heen/terugvlucht
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Binnenlandse vluchten ( Hangzhou – Guilin en Guilin – Xian)
 • Alle transfers
 • Alle vermelde overnachtingen
 • 13 x ontbijt, 12 x middagmaal, 2 x avondmaal
 • Alle vermelde bezoeken o.l.v. een Frans- of Engelstalige gids
 • Toegangsgelden
 • Internationale vluchten
 • Visum China
 • Drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien
 • Annulerings-, bijstands- en bagageverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.